10 brugbare rejsetips fra Lars Dybkjær

Hvis du allerede har læst den blog, der tilhører rejseentusiast Lars Dybkjær, så har du med sikkerhed fundet en del gode råd til din næste rejse. Her kommer der lidt flere tips, som formentligt er brugbare – både når det kommer til planlægning og praksis.

1. Vælg din destination med omhu

Lars Dybkjær har beskrevet forskellige destinationer på sin blog. Og der er bestemt forskelle på de mange rejsemål i verden – så du bør altid vælge et sted, der passer til dig. Måske er prisen en faktor. Eller måske er der et rejsemål, der simpelthen bare har det, som du leder efter. Overvej det grundigt.

2. Pak det mest nødvendige

Når du pakker din taske eller kuffert, som Lars Dybkjær og andre rejsende gør, inden de drager ud i verden, bør du kun medbringe det mest nødvendige.

3. Medbring et håndklæde

Men selvom du pakker let, bør du altid medbringe et håndklæde. Det er altid rart at have sit eget – især hvis du bor på hostel.

4. Få et ekstra kreditkort

Dit almindelige kreditkort har sandsynligvis gebyrer, når du bruger det i udlandet. Få dig et kort hos Revolut og spar gebyrerne!

5. Tag kopier af dine vigtigste dokumenter

Hvis du mister dit pas, dit kørekort, dit sygesikringskort, et forsikringskort eller noget helt andet, så er det et problem. Det er rart med en kopi – få gerne lavet kopier af dine dokumenter hjemmefra. En god idé for alle rejsende, der tager ud i verden ligesom Lars Dybkjær.

6. Forsøg at rejse alene

Det er sjovt at rejse med venner og familie. Men man lærer meget af at rejse selv, hvilket Lars Dybkjær nævner på sin blog. Du får total frihed, når du rejser på egen hånd!

7. Brug GPS-kortet på din mobil

Nu om dage er det ikke nødvendigt at bruge fysiske kort. Så når du leder efter et af de steder, som Lars Dybkjær har anbefalet, kan du simpelthen bare bruge Google Maps eller iPhone-kortet for at navigere dig frem.

8. Men husk også at fare vild

Det er charmerende at fare vild i udenlandske storbyer. Og der sker intet ved det, så længe du har tid nok til at finde tilbage igen. På den måde kan du opdage nye attraktioner, og potentielt blive lige så berejst som Lars Dybkjær.

9. Tjek internettet for gode tips til seværdigheder

Besøg Lars Dybkjærs blog eller en anden god rejseside for at finde tips til seværdigheder. Det er altid klogt.

10. Vær social på rejsen

Uanset om du rejser alene eller med andre, så forsøg altid at møde nye bekendtskaber på turen. Snak med folk, vær social og forsøg at lære mere om deres kultur. Det er med til at gøre rejsen bedre.