Er FedEx det rigtige fragtfirma for mig?

fedex

FedEx er et amerikansk fragtfirma, der i løbet af de seneste par år er blevet mere og mere populært i Danmark. Særligt FedEx Priser er der blevet lagt meget mærke til, idet de typisk leverer gode ydelser til særdeles konkurrencedygtige priser.

Når man skal finde den perfekte samarbejdspartner, er der ofte flere ting der skal passe sammen. Ydelsen skal passe til dit behov, prisen skal være rigtig – og så skal du føle dig tryg ved brandet. FedEx har mange års erfaring indenfor fragt, og en stærk international tilstedeværelse. Derfor får du ofte gode priser hos FedEx, når du skal sende pakker til udlandet. Derudover har de nogle meget fleksible løsninger, så du kan nærmest være sikker på at der også er én der passer til dig.

Hvad kan jeg få leveret med FedEx?

Med FedEx kan du få leveret gods til over 220 lande verden over. Du kan få fragtet alt fra T-shirts til farligt gods, så der er en god chance for at du også kan få sendt lige netop dine produkter.

Metoderne er der ligeledes rigeligt af. Hvad enten du har behov for lufttransport eller almindelig vejtransport, er der rig mulighed for det hele hos FedEx. Hvis du vælger almindelig vejtransport, kan du vælge enten at levere dine pakker til nærmeste afleveringsadresse, eller bestille en opsamling af en kurér. På denne måde behøver du i princippet ikke foretage dig noget selv, og kan blot læne dig tilbage og følge det hele via deres tracking system. 

Når pakken leveres, vil der i første omgang blive forsøgt at levere til adressen. Hvis det ikke er muligt (eksempelvis hvis modtageren ikke er hjemme), vil pakken forsøges afleveret én gang til, hvor kunden får en besked om hvornår det vil ske. Dine kunder vil opleve dette som en god og professionel service, og vil med det samme føle sig trygge ved at handle hos dig. 

Hvordan får jeg de bedste FedEx priser til min virksomhed?

FedEx priser afhænger af et par forskellige parametre. Naturligvis spiller pakkens størrelse og vægt en rolle, men også indlevering og aflevering kan gøre en forskel. Hvis du selv indleverer pakkerne til FedEx vil det typisk være billigere end at få afhentet dem af en kurér. 

Ofte vil du kunne få mindst lige så gode priser hos FedEx som hos andre steder. Og hvis du sørger for at sammenligne priserne inden du bestiller en levering, kan du sikre dig at du får det bedste tilbud. Hvis du gerne vil spare tid og penge, kan du med fordel bruge nogle af de tilgængelige online sider, hvor du både kan tjekke op på de aktuelle priser – men også af og til gå i dialog med firmaerne om at få en billigere aftale, hvis du eksempelvis køber flere pakkelabels ad gangen. På denne måde får du ofte en god mængderabat, ligesom du vil kunne spare tid og energi i hverdagen, da du ikke behøver bestille leveringer så ofte.