Spar penge ved at sende med DAO

DAO pakke

DAO har etableret sig som et af de mest benyttede fragtfirma i Danmark, og det skyldes især deres hurtige leveringer og billige priser. Hvis du vil sikre dig, at forsendelsen kommer hurtigt frem til modtageren, så brug DAO365. Priserne er der næsten ingen, der kan slå.

Priser hos DAO

Det er billigt at sende med DAO, og det er en væsentlig årsag til deres popularitet. Priserne er presset helt i bund, så alle kan være med. Derfor bruges DAO rigtigt meget af privatpersoner, i modsætning til andre fragtfirmaer, der især servicerer erhvervskunder. DAO er ideelt for både private og for virksomheder, som ønsker billig fragt.

Prisen afhænger af vægten samt om du vil sende med hjemmelevering eller pakkeshoplevering.

For at give nogle eksempler, så starter priserne ved hjemmelevering ved bare 40 kroner. Hvis du skal sende en pakke, der vejer 1 kg til døren hos din modtager, så koster det 43 kroner. Priserne stiger i takt med at vægten på pakken stiger, men selv for tunge pakker er priserne udmærkede.

Det er dog endnu billigere at sende til en DAO pakkeshop – altså uden udbringning. Her starter priserne ved 37,50 kroner, og det gør DAO til Danmarks billigste i øjeblikket.

Nemt at sende fra pakkeshop

Du kan bestille din pakkekode på nettet, som derefter skrives på pakken. Når du er klar til at sende, behøver du kun at gå ned i den lokale DAO pakkeshop, som typisk ligger i en forretning, og derefter er den hurtigt fremme ved modtageren.

Nemmere bliver det ikke!

Du sparer derfor en del besvær i forhold til andre firmaer, og det er en fordel, at du kan bestille din pakkekode og betale hjemmefra på forhånd. Det er dog også muligt at betale i selve pakkeshoppen, hvis du foretrækker det. Det er for eksempel en god idé, hvis du ikke er helt sikker på pakkens vægt, eller hvis du foretrækker at betale med kontanter.

Hurtigt fremme hos modtageren

Modtageren får selv en bekræftelse, når pakken er fremme, og kan dernæst gå ned i sin lokale pakkeshop for at hente den – med formodning om, at den ikke blev leveret direkte til døren.

DAO er et af de hurtigste fragtfirmaer i Danmark, og de fleste pakker ankommer dagen efter afsending. Modtageren skal altså ikke vente ret længe på at modtage sin pakke.

Ved levering til døren ankommer pakken typisk tidligt om morgenen og vil ligge foran døren. Hvis modtageren skal over i en pakkeshop, skal det selvfølgelig være inden for forretningens åbningstider.

Alternativer til DAO

Du kan spare en del penge ved at sende med DAO, og modtageren kan få sin pakke hurtigt. Men andre firmaer har også fornuftige priser, så hvis du af den ene eller den anden grund ikke vil/kan bruge DAO, er der også alternativer.

GLS ses ofte som det bedste alternativ til DAO, når det gælder hurtige forsendelser i Danmark. Priserne er meget lig med hinanden, og GLS har også mange pakkeshops fordelt i landet. PostNord og Bring er nogle andre alternativer, der også kan give mening. Men DAO er ofte det billigste og det hurtigste, så der kan bestemt være penge at spare, hvis du er typen, der ofte sender pakker.